Καφέδες

"Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται για να απολαύσεις έναν καλό espresso είναι να ξέρεις ότι έχεις επιλέξει τον καλύτερο!"

βάζουμε agape παντού

Ένας espresso ιδιαίτερος, μοναδικός, με ποικιλία και ένταση. Διαθέτει τέσσερις διαφορετικές ποικιλίες. The 1973 αποτελείται από 100% κόκκους arabica, με μέτρια προς δυνατή ένταση. Ακολουθεί ο Rana blu, επίσης με 100% κόκκους arabica και ελαφρώς μεγαλύτερη ένταση. Ο Torre Rossa κάνει μία ιδιαίτερη μίξη κόκκων arabica και robusta, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό άρωμα και αφήνοντας μία εξαιρετική επίγευση, ενώ παράλληλα η έντασή του κερδίζει τις εντυπώσεις. Ο agape απευθύνεται και σε όσους αγαπούν τον καφέ μα όχι την καφεΐνη, με την decaf εκδοχή του. Ένας μοναδικός συνδυασμός έντασης και decaffeine, σε κόκκους 100% arabica, που θα σας συναρπάσει.

ο espresso της
διπλανής πόρτας

Ένας Specialty Espresso σε σπυρί από 100% κόκκους arabica, για τους λάτρεις του 3ου κύματος, ο οποίος κυκλοφορεί σε τέσσερις τύπους, Matteo, Dodo, Felice & Decaf. O CUP έχει προσωπικότητα, είναι μοναδικός και χαρίζει απλόχερα τα γευστικά χαρακτηριστικά του που είναι η γλυκάδα του, τα αρώματά του και η πλούσια γεύση του. Ο CUP διαθέτει και μονοποικιλιακούς από την Αιθιοπία, την Κένυα, τη Γουατεμάλα, την Κολομβία, τη Βραζιλία, με ιδιαίτερα αρώματα και επίγευση, έτοιμοι να ικανοποιήσουν κάθε γούστο.

ένας espresso αυθεντικός

Ο Arc είναι ιδιαίτερος καφές, και απευθύνεται σε ιδιαίτερους ανθρώπους.
Αποτελείται από άριστες ποικιλίες καφέ, από επιλεγμένες χώρες παραγωγής.
Αυτός ο espresso καφές σε σπυρί, διατίθεται σε τέσσερα διαθέσιμα
χαρμάνια που κάνουν τη διαφορά: Boutique, Dark Boutique, Exotic και
Grand Cru.

ελληνικός της νοσταλγίας

Ο Ελληνικός Καφές ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ φτιαγµένος µε µεράκι παράδοσης, κρύβει µέσα του αρωµατικά µυστικά και κυκλοφορεί σε διάφορα χαρµάνια, όπως Παραδοσιακός, Χρυσός, Διπλός, Ελαφρύς (Ξανθός), Χωρίς Καφεϊνη και Βιολογικός. Ο καφές της απόλαυσης, της εκδρομής, της χαλάρωσης, της κάθε μας ημέρας.

ο καφές φίλτρου και espresso της παρέας

O καφές φίλτου POEM είναι ο καφές που μοιραζόμαστε. Αυτός που φτιάχνουμε για να πιούμε μαζί με τους συνεργάτες ή την παρέα μας. Ο POEM κυκλοφορεί σε τέσσερις τύπους -κλασικό, anytime, δυνατό και decaf, καθώς και σε αρωματικό συσκευασμένο, με άρωμα φουντούκι, βανίλια, σοκολάτα, βανίλια-φουντούκι και καραμέλα. Επίσης διατίθεται POEM εσπρέσσο σε συσκευασίες των 250γρ. σε πέντε τύπους: 100% arabica, aroma, crema, decaf και bio. POEM διατίθεται και στιγμιαίος σε συσκευασίες των 100γρ. και 200γρ. και decaf σε συσκευασία των 100γρ.