Εξοπλισμός

Τεχνική Υποστήριξη – Συντήρηση / Ρύθμιση Εξοπλισμού στον χώρο σας – Πωλήσεις Επαγγελματικού εξοπλισμού καφέ

 

Εξοπλίστε την επιχείρηση σας, με κορυφαίες Επαγγελματικές Μηχανές Καφέ, Υψηλής Αισθητικής και ποιότητας, με εγγύηση Αξιοπιστίας και λειτουργείας και με εξαιρετική σχέση Ποιότητας – Τιμής.

επαγγελματικός εξοπλισμός εστίασης

Μηχανές Puq Press

Διασφαλίστε την απόλυτη σταθερότητα tamping και την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα του καφέ με τις μηχανές συμπίεσης. Κερδίστε και αποδεσμεύστε χρόνο, για τους barista σας και διασφαλίστε ότι η συμπίεση του καφέ θα είναι ίδια για κάθε σας παρασκευή.

PUQPRESS Q1

Η συμπίεση είναι ένα σημαντικό κομμάτι της τέχνης του barista, αλλά κάνοντας το με το χέρι εκατοντάδες φορές την ημέρα, μπορεί να βλάψει τους ώμους και τους καρπούς. Γιατί λοιπόν να μην αφήσετε την Puqpress να σας προσφέρει το τέλειο tamping? Χωρίς καταπόνηση, έχετε περισσότερο χρόνο για δημιουργικότητα, εξυπηρέτηση & επικοινωνία με τους πελάτες!

Επαγγελματικές μηχανές καφέ

Εξοπλίστε την επιχείρησή σας με κορυφαίες επαγγελματικές μηχανές καφέ, υψηλής αισθητικής και ποιότητας, με εγγύηση αξιοπιστίας και λειτουργίας και με εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής.

Café Racer

Μερικές φορές σχεδιάζουμε κάτι για να επιτευχθεί ένας στόχος. Άλλες φορές για να γίνει πραγματικότητα ένα όνειρο, ή να εκπληρώσουμε μια φιλοδοξία. Όμως ο σχεδιασμός αυτής της μηχανής έγινε με σκοπό να εξυπηρετήσουμε την απόλυτη ελευθερία. Χωρίς βιασύνη, χωρίς περιορισμούς, χωρίς υποχρεώσεις. Εκτός από την εγγύηση άψογης απόδοσης σε Baristas σε όλο τον κόσμο. Για αυτό δημιουργήσαμε αυτή την μηχανή έτσι ώστε να περιβάλει την καλύτερη τεχνολογία Sanremo σε ένα στιβαρό και κομψό πλαίσιο.

Linea pb

Η μηχανή Linea PB διαθέτει εμβληματική εμφάνιση από γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι La Marzocco, ενισχυμένη από απλοποιημένες γραμμές και φιλικό προς το χρήστη λογισμικό διασύνδεσης που δίνει στον barista άμεσο λειτουργικό έλεγχο της θερμοκρασίας του λέβητα, της έντασης, της δόσης ζεστού νερού, αυτόματο back flush καθώς και άλλες επιλογές. Το χαμηλότερο προφίλ της Linea PB και η μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας την καθιστούν επίσης πρακτική, πάντα με την υπεροχή του παγκοσμίου φήμης ιταλικού σχεδιασμού.

Επαγγελματικοί μύλοι άλεσης καφέ

Επαγγελματικοί μύλοι εξαιρετικής ποιότητας και λειτουργίας για την ετοιμασία αρωματικού, φρέσκου καφέ. Καλύψτε τις ανάγκες της επιχείρησής σας για την κοπή και την άλεση του καφέ αποτελεσματικά και οικονομικά.

Fiorenzato_prodotti_dettaglio__0010_F71KE_Nero_Opaco

F64 EVO

Ακριβής, αξιόπιστος, εύκολος στη χρήση: Ο μύλος άλεσης F64 EVO είναι σχεδιασμένος για να κάνει πιο εύκολη τη δουλειά των barista, ώστε να πετυχαίνουν τέλειο αποτέλεσμα κάθε φορά. Κάθε λεπτομέρεια έχει μελετηθεί για να διασφαλιστεί η μέγιστη αποτελεσματικότητα και πρακτικότητα της χρήσης.